Oerdegelijke nieuw te leveren werktuigendrager (frontmaaier) van het merk en type: Cramer Tourno Pick up

Gepubliceerd in Frontmaaiers, Nieuwe Grasmachines

Oerdegelijke nieuw te leveren werktuigendrager (frontmaaier) van het merk en type: Cramer Tourno Pick up

Het merk Cramer is een lang bestaande firma die gevestigd is in Duitsland. Daar maken ze een van werelds degelijkste werktuigendragers (frontmaaier). Waarom dan toch die term werktuigendrager als dit dan ook een frontmaaier is? Deze machine kan namelijk meer dan alleen maaien! Er is optioneel een veegborstel bij te krijgen en een sneeuwschuif, maar kan ook als handige trekker gebruikt worden met de originele Cramer aanhangwagen! Vele mogelijkheden dus.

Deze maaier is van een hoge kwaliteit en en is voorzien van een zeer sterke coating op het chassis en andere delen. En ook met zeer goede kwaliteits- onderdelen afgewerkt voor een zeer lange levensduur. Verder is deze maaier hydrostatisch aangedreven en voorzien van een B&S Intek motor. Over alles is nagedacht bij deze machine en is dan misschien niet de goedkoopste, maar wel de degelijkste in zijn soort! Alles is dan ook zwaar uitgevoerd en met de grootste aandacht gefabriceerd en ontwikkeld! Kortom Deutsche grundlichkeit! Leest u verder voor meer specificaties!

Tourno Pick-Up – Multifunctionele basismachine
B&S S3 INTEK – 1 cilinder – 344 cc
Hydrostatisch voorwiel aandrijving

9 ampère laadsysteem
Elektronische start
12 V / 32 Ah batterij

Volledig stalen chassis
Kantelbare transportbak

Exclusief maaidek!

Prijs: €3550,00 euro incl BTW

Cramer1

U kunt optioneel kiezen uit de volgende werktuigen behorende bij deze machine

Een front maaidek met een breedte van 90cm en 2 messen waarbij je kunt kiezen uit Mulch of achteruitworp. Maaidek is vervaardigd van een hoge staalkwaliteit en zeer fraai afgewerkt!

Prijs: €945,00 euro incl BTW

Cramer2

Een veegborstel die voor aan de machine gemonteerd kan worden waarmee u uw paden schoon kan vegen of sneeuw kunt weg borstelen in de winter! Ideaal voor een nette entree naar uw huis of bedrijf! Werkbreedte van maar liefst 100cm!

Prijs: € 1500,00 euro incl BTW

Cramer3

Sneeuwschuiver voor een schone weg of looppad in de winterse dagen als het hard sneeuwt of gesneeuwd heeft. Werkbreedte 100cm!

Prijs: €785,00 euro incl BTW

Cramer4

Aanhangwagen voor het vervoeren van al uw tuinafval en ander vuil e.d. Zeer degelijk uitgevoerd met traanplaat etc en grote stevige wielen! Kan gekiept worden!

Prijs €885,00 euro incl BTW

Cramer5

Nieuwsgierig geworden en bent u op zoek naar de Rolls Royce onder de multifunctionele frontmaaier? Neem dan contact met ons op en bent u geintresseerd dan kunt u een keer op afspraak proef komen maaien met deze machine!

Met vriendelijke groet,

Jonker tuinmachines

Graspeel37A

5411LB Zeeland (Nbr)

Tel:0630781621

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *